Contact to us

Afsluiters

Vlinderkleppen

Vlinderkleppen

Vlinderkleppen met rubber, PTFE of metalen afdichting in gietijzer, staal en RVS behoren tot het standaard leveringsprogramma.
De vlinderkleppen zijn leverbaar als wafer-, lug- of dubbelgeflensde uitvoering met diverse binnenwerk materiaalconfiguraties

 

Schuifafsluiters

Schuifafsluiters zijn leverbaar in gietijzer, gietstaal en RVS, in drukklasse PN 10 en PN 16. Zittingmaterialen zijn naar keuze.

Kogelkranen

KC levert uit voorraad één-, twee- en driedelige kogelkranen met een draad-, las- of flensaansluiting. De kogelkranen zijn beschikbaar in ieder gewenst materiaal volgens alle gangbare druktrappen.

Plaatafsluiters

Plaatafsluiters voor industriële toepassingen zijn geschikt voor tussenbouw in leidingsystemen. Voor speciale toepassingen worden de plaatafsluiters in ieder gewenste uitvoering gefabriceerd.

Klepafsluiters

Klepafsluiters (globe valves) zijn uitermate geschikt voor regeltoepassingen en worden vaak ingezet met zowel handbediende als met geautomatiseerde bediening. Vooral als regelafsluiter (control valve) heeft dit type interessante eigenschappen. De klepafsluiter wordt daarom vaak als regelafsluiter ingezet in de industrie bij vloeistoffen, stoom en gassen.