Contact to us

Geschiedenis

KOOPAL – Compensatoren is door Mattheus L. Koopal opgericht in 1974 als algemeen agent voor Nederland van Witzenmann GmbH voor de verkoop en het leveren van RVS compensatoren, balgen en slangen, alsmede veer- en constanthangers. 

1989

In dit jaar is KOOPAL – Compensatoren zelfstandig onder eigen naam gaan verkopen.

Het leveringsprogramma is uitgebreid met weefselcompensatoren en rubbercompensatoren.

1991

Behalve weefselcompensatoren worden ook Rookgasregelkleppen en dampers op klantenspecificatie geleverd.

1997

M.L. Koopal gaat met pensioen. Het bedrijf wordt overgenomen door Constant V. Koopal en verhuist naar Soest. Samenwerking met END Armaturen en END Automation.

2007

Doordat steeds meer producten op voorraad worden gehouden, verhuizen wij naar Oosterwolde (Gld.) om u beter van dienst te kunnen zijn.

September 2013

Opening Webshop

Maart 2014

Hernieuwde samenwerking met :

    GmbH

sinds 1982 fabrikant van weefselcompensatoren en vouwbalgen in diverse weefsels, elastomeren  en kunststoffen.

Door de grote verscheidenheid in bouwvorm, diameters en materialen kan PEKOMP voor iedere situatie de perfecte oplossing bieden.

De benodigde staaldelen worden in eigen huis gefabriceerd, waardoor ook spoedleveringen geen probleem zijn.

Door deze samenwerking heeft KOOPAL Compensatoren meer mogelijkheden om compensatoren on site in te meten en te monteren.

Op verzoek van de opdrachtgever kan de montage op locatie plaatsvinden door de eigen montage- en servicedienst van Koopal c.q. door de monteurs van PEKOMP.

De VCA**- en SCC-   certificering staat er borg voor dat de medewerkers de werkzaamheden zorgvuldig uitvoeren conform de laatste eisen voor veiligheid, gezondheid en milieu.

 

 Bezoek ook onze vernieuwde webshop